test6.png

Ferestre de mansarda FAKRO
Calitate sporita si solutii inovatoare. Ferestre intuitive ferestre pentru mansarda ta. 

Ferestre de mansarda FAKRO

Cu ferestrele Atic FAKRO te poţi bucura de o explozie de lumină în încăpere și o vedere panoramică de neegalat.

Ferestrele atic se montează în peretele vertical, la întâlnirea cu planul acoperișului, pentru a se combina cu ferestrele de mansardă FAKRO. Combinarea ferestrelor atic cu cele de mansardă asigură o cantitate mai mare de lumină în încăpere și vedere panoramică în exterior.

>>Afla mai multe

fakro_bistrita.png

Ferestre balcon FAKRO

Ferestre inovatoare, în două canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transformă într-un balcon ce ne invită la aer curat și de unde putem admira peisajul panoramic.

Canatul superior se deschide până la un unghi de 45°, canatul inferior creează zona balconului.

>>Afla mai multe

fakro_bistrita2.png

FAKRO a fost înfiinţată in 1991 ca o companie familială privată iar astăzi, ca într-un arc peste timp, suntem în faţa unei companii multinaționale în care acţionarii sunt cetăţeni din: Anglia, Austria, Spania, Olanda, Irlanda, Germania, Polonia, Rusia, Ungaria. FAKRO este şi acum, după atâţia ani de la înfiinţare, cel mai dinamic producător de ferestre de mansardă din lume.

FAKRO a devenit unul dintre leaderii mondiali în producția ferestrelor de mansardă, oferind produse de calitate, care răspund solicitărilor clienților din întreaga lume. Prioritatea nr 1 pentru companie este ca produsele să răspundă standardelor internaţionale de sănătate, siguranţă şi impact asupra mediului.

>>www.fakro.ro

fakro_rgb.jpg

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles