test6.png
Pereti Cortina
Pereti cortina pentru fatade inovatoare, de succes. Aluminiu si sticla de inalta calitate pentru constructia ta.

Informatii:

O fatada avansata tehnologic, moderna si eficienta energetic. Obtinerea unui coeficient de izolare termic cat mai optim, cu diferite tipuri de finisaje pentru a indeplinii cerintele tehnice si arhitecturale ale unui proiect reusit.

Fucntii de etanseitate la apa, rezistente la incarcari de vant si cu protectie la caldura, zgomot si efractie, umezeala. Fatadele sunt concepute special pentru a indeplinii cele mai inalte functii ergonomice – caldura optima a soarelui, ventilatia si lumina naturala.

Design-ul fatadelor actuale cu profile care au latimi vizibile tot mai mici pentru o integrare cat mai buna cu alte sisteme complementare – usi, sisteme de umbrire, copertine, balcoane, balustrade etc. Aceste fatade sunt disponibile in diferite finisaje si culori, pentru interior si exterior – mate, metalice, lucioase si alte texturi.

pereti_cortina_info_metaller.jpg

Aceste tipuri de pereti cortina se pot adapta pentru orice proiect in functie de caracteristicile solicitate – Peretii cortina sunt fatade inovatoare, cu multiple posibilitati de design si implementare.

Acesti pereti cortina sunt o solutie si pentru sisteme de inchidere a unor spatii interioare sau constructia de luminatoare – aplicate pe structuri de otel, lemn si beton.

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles