test6.png

Tamplarie Aluminiu
Functionalitate si Design modern impresionant. Durabile, concepute pentru rezistenta sportia

metaller-windows-tamplarie-aluminiu.png

Informatii:

Tamplaria din Aluminiu - Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus sistemele de aluminiu ca solutie ideala.

Aceasta solutie - Tamplaria din aluminiu - este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp indelungat.

Costuri de intretinere sunt minime pentru ferestrele si usile din aluminiu, izoleaza cladirile termic si fonic deosebit de bine, impreuna cu un geam adecvat obtinandu-se un coeficient de transfer termic pana la standardul de case pasiv.

metaller-alumil-bistrita-metaller-windows.png
solutions-metaller-windows-bistrita_3.png
metaller-windows-bistrita-header-title-mobile.png
metaller-windows-emblema_2.png

Design si Inovatie

Calitate si eficienta

Metaller Windows Bistrita are sisteme de ferestre si usi din aluminiu ideale pentru casa ta sau pentru spatiul tau comercial. Sistemele noastre de tamplarie din aluminiu incorporeaza experienta si profesionalismul companiei noastre. Inovatie, functionalitate si design de varf in toate produsele noastre. Metaller Windows mizeaza mereu pe calitatea superioara - ferestrele din aluminiu fiind prima alegere pentru constructori de top si proiecte de renovare in care nu exista compromis.

Ferestrele si usile din aluminiu marca Metaller Windows va dau posibilitatea de a moderniza aspectul casei, de a economisi resurse de energie si de a creste siguranta locuintei. 

Tamplarie din aluminiu cu sisteme batante, oscilo-batante, glisante, moderne si flexibile, cu design plat, cu bariera termica sau fara bariera termica, sisteme liftant-glisant etc - solutii rezistente si elegante pentru orice tip de proiect, precum resedinte, cladiri de birouri, centre de conferinte, hoteluri, restaurante si altele.

Produse AlumilⓇ

Parteneriate de incredere

ALUMIL deschide noi orizonturi in arhitectura moderna si design-ul industrial, prin sisteme de inalta calitate. Design-uri elegante, automatizari electrice care asigura o utilizare facila, facand din sistemele ALUMIL solutia ideala pentru toate tipurile de implementari, precum si confort absolut. 

De mai bine de 30 de ani proiectam si dezvoltam solutii la scara globala si furnizam produse create pentru nevoile fiecarei piete. Experienta acumulata de ALUMIL prin implicarea sa in pietele internationale conduce la solutii ce incorporeaza tehnologia de ultima ora si produse unice.

O retea internationala de vanzari in peste 60 de tari, cu 32 de subsidiare la nivel global, pe toate continentele, dovedeste ca ALUMIL este unul din furnizorii de top pentru sisteme arhitecturale de aluminiu, cu produse ce acopera o gama extinsa de nevoi.

 

alumil bistrita metaller

De ce sa alegi tamplaria din aluminiu pentru ferestre si usi:

Avantajele la Tamplaria din aluminiu: Doresti sa alegi tamplaria din aluminiu pentru usile si ferestrele tale? Iata cateva avantaje:

  • Proiectare, executie si montaj asigurat pentru suprafete ample
  • Tamplaria din aluminiu oferta un plus de eleganta pentru proiectul tau 
  • Rezistenta sportia in timp, gradul de uzura este diminuat la ferestrele si usile din aluminiu
  • Etanseitate perfecta in conditii meteo extreme, de apa si vant puternic, tamplaria din aluminiu nu este supusa deformarii sau ruperii.
  • Izolare fonica si termica remarcabila, ferestrele din aluminiu si usile din aluminiu sunt perfecte pentru zone aglomerate in orase, de asemenea tamplaria din aluminiu oferta protectie antiefractie.
  • Gama diversificata de culori - pentru tamplaria din aluminiu se pot alege culori speciale, vopsire in camp eletrostatic etc. 
test6.png

Tamplaria din aluminiu este sinonimul calitatii si a durabilitatii absolute. Acest sistem de tamplarie are cea mai variata gama de produse. De la tamplarie din aluminiu pentru ferestre simple si fara bariere termice pana la ferestre complexe cu bariere termice remarcabile, chiar si sisteme de tamplarie din aluminiu rezistenta la foc.

De la constructii rezidentiale, locuinte, case pana la spatii comerciale cu suprafete mari cu mii de metri patrati de pereti cortina - tamplaria din aluminiu acopera toate nevoile, chiar si cele mai sofisticate cerinte arhitecturale.

Tamplaria din aluminiu este sinonimul calitatii si a durabilitatii absolute. Acest sistem de tamplarie are cea mai variata gama de produse. De la tamplarie din aluminiu pentru ferestre simple si fara bariere termice pana la ferestre complexe cu bariere termice remarcabile, chiar si sisteme de tamplarie din aluminiu rezistenta la foc.

De la constructii rezidentiale, locuinte, case pana la spatii comerciale cu suprafete mari cu mii de metri patrati de pereti cortina - tamplaria din aluminiu acopera toate nevoile, chiar si cele mai sofisticate cerinte arhitecturale.

Tamplarie Aluminiu, ferestre aluminiu, tamplarie aluminiu metaller bistrita, geamuri aluminiu, usi aluminiu, tamplarie aluminiu Bistrita, Tamplarie Aluminiu Cluj, tamplarie aluminiu metaller windows, metaller bistrita, metaller, windows bistrita, wintergarten bistrita, wintergarten cluj, ferestre bistrita, ferestre cluj, pereti cortina sticla, pereti cortina aluminiu, pereti cortina metaller, pereti cortina sediu, pereti cortina, fatade sticla, fatade aluminiu

DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles