test6.png
Balustrada de sticla
Design-ul arhitectural si siguranta intr-o armonie perfecta. Balustrade din sticla construite special pentru siguranta dvs.

Informatii:

Avantajul balustradelor de sticla – pastreaza simplitatea si arhitectura spatiului, adesea balustradele clasice influenteaza negativ aspectul unui imobil.

Sticla laminata, securizata, poate fi utilizata prin fixare cu diferite bucse de prindere sau prin lipire – aplicabile in interior sau exterior. Proiectarea si executia computerizata permit obtinerea unor dimensiuni exacte a balustradelor, profilelor si a suportilor. Siguranta este garantata datorita laminarii cu folie elastica, rezistenta la rupere in paralel cu pastrarea aspectului arhitectural si ambiental al cladirii dvs.

Sticla este un material complex si nu se demodeaza in timp – aducand un plus estetic, de eleganta spatiului dvs., aplicabil in zone rezidentiale si comerciale. Balustrade din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru un spatiu elegant – libertate si spatiu deschis

balustrade_sticla_metaller1.jpg

Balustradele de sticla sunt conforme normelor de siguranta si indeplinesc cele mai inalta standarde de calitate si rezistenta.

Sistemele de balustrade poate fi adaptat oricarei constructii – sisteme modulare si compatibile cu orice tip de structura de suport.

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles