test6.png
Compartimentari sticla
Un efect vizual deosebit, lumina naturala si eleganta pentru orice tip de spatiu.

Informatii:

Pereti despartitori transparenti de sticla aduc lumina in spatiul tau, imbunatatind astfel confortul, ergonomia si design-ul. Solutii flexibile pentru delimitarea spatiului.

Peretii despartitori de sticla se realizeaza din: sticla securizata, sticla laminata, sticla rezistenta la foc. Acestea pot fi prevazute cu prelucrarile CNC specifice feroneriei necesare functionalitatii si a montajului panourilor si usilor, cu sablari si vopsiri, emailari, serigrafii conform cerintelor aplicatiei

Agentii nostri de vanzari va ofera consultanta pentru aplicarea variantei optime privind placarea cu sticla a peretilor si a compartimentarilor realizate din sticla.

compartimentari_sticla_2.jpg

Avand in vedere gama diversificata care exista in prezent pentru compartimenarile din sticla, peretii din sticla ajuta la crearea unor efecte cu impact vizual deosebit.

Sablare, design-uri si personalizari speciale pentru a reda text, texturi, sigle etc.

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles