test6.png
Scari de sticla
Trepe de inalta calitate – Scari din sticla sigure

Informatii:

Scarile, treptele si pardoselile transparente, din sticla, transmit o luminozitatea superioara cladirilor. Sigure si cu un design armonios, se potrivesc oricarei aplicatii – pentru spetii rezidentiale sau comerciale.

Siguranta suplimentara contra alunecarii prin imprimeuri antiderapante aplicate treptei sau pardoselii – elimina in totalitate posibilitatea de alunecare.

Scari din sticla spiralate sau drepte – constructie rotunda sau dreapta – se orienteaza dupa tipul de suport pentru sustinere, spatiu si design. La aceste tipuri de scari se pot implementa solutii pentru balustrada sau diferite combinatii cu alte materiale – lemn, otel etc.

sticla_scari_metaller1.jpg

Rezultatul scarilor de sticla este o casa a scarilor luminoasa si deschisa care aduce un plus de confort si modernism spatiului dvs.

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles