test6.png
Despre noi
Avem grija de detaliile care fac diferenta. Confort, functionalitate, design si calitate.

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie Tamplaria din Aluminiu cat si comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu de inalta calitate. Constructii fatade cu pereti cortina cu un coeficient deosebit de izolare termica, ferestre si usi din aluminiu - tamplarie aluminiu, wintergarden-uri moderne, luminatoare din aluminiu si sticla, terase, balustrade, trepde si pardoseli din sticla (sticla laminata cu folie EVA pana la 45mm grosime – 4000mm X 2350mm), compartimentari interioare din sticla, cabine de dus, placari cu sticla.

Aceste produse sunt obtinute prin prelucrarea materialelor cu utilaje de ultima generatie, pe linii de utilaje automatizate, moderne. Toate procesele de prelucrare si tehnologiile de manufacturizare folosite respecta toate normele si cerintele ecologice, de protectie a mediului. Montajul se realizeaza de echipele noastre specializate, garantand astfel calitatea si siguranta produselor.

Solutii complete pentru orice tip de spatiu, proiect si mediu – public sau privat.

Colaborarea si cooperarea cu brand-uri de prestigiu precum SHUCO, ALUMIL, SAINT GOBAIN asigura si confera calitatea si garantia produselor.

 

buton descarca Catalog Dark

metaller_windows.jpg

Ce iti oferim

Gama variata de produse si servicii complete pentru
proiectul dumnevoastra.

Project image

ALUMINIU

Tamplarie Aluminiu, ferestre, usi si produse din aluminiu marca ALUMIL si SCHÜCO. Inovatie si design pentru proiecte de succes. Solutii de inalta calitate precum si componente pentru implementari in arhitectura moderna, eficiente energetic, sustinand astfel implementarea conceptelor de constructii durabile.

Project image

STICLA

Sticla este un material complex si nu se demodeaza in timp – aducand un plus estetic, de eleganta spatiului dvs. - posibilitati nelimitate de design si stil. Sticla SAINT GOBAIN - solutii inovatoare si flexibile pentru orice tip de proiect - interior si exterior, rezidentiale si comerciale. Design si siguranta intr-o armonie perfecta.

Project image

FERESTRE BARRIER

Profesionistii nostri desavarsiti sunt mereu atenti la nevoile reale ale clientilor, pentru a va putea propune solutii capabile sa satisfaca orice nivel de exigenta. Devine astfel firesc ca atunci cand vine vorba de ferestre de calitate, primul cuvant care va vine in minte, sa fie Barrier. 

DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles